2024. július 14. - vasárnap
 

Szigetvári Racing Team

A Szigetvári Racing Team csapatot Szigetvári Mátyás azzal a szándékkal hozta létre, hogy minőségi feltételeket teremtsen versenyzői számára. Az egyesület az autós gyorsasági szakágban indítja pilótáit, évről évre mind nagyobb sikerekkel.

 
 

Célként fogalmazódott meg az autó-motorsport népszerűsítése hazánkban. Ezen cél érdekében vállalták fel, hogy a hazai és külföldi sportversenyeken való részvételhez támogatókat kutatnak fel, szponzori szerződéseket kötnek és együttműködnek más sportegyesületekkel. Emellett kiállításokat, versenyeket, rendezvényeket szerveznek, valamint támogatják az azon való részvételt.

A csapatvezető Szigetvári Mátyás nemzetközileg elismert szaktekintély. Több mint két évtizedes autó-motorsportban szerzett tapasztalata alapján tudja, hogy mennyire fontos a fiatal tehetségek megfelelő felkészítése.


Ő maga 13 évesen kezdett gokartozni. Pályafutása alatt harmincnégyszeres magyar válogatott és négyszeres aranyjelvényes ifjúsági sportoló címmel büszkélkedhet. A Formula Easter kategóriában bajnoki 2. helyezést ért el. 1988-ban került a németországi Walter Lechner csapathoz, ahol már mint abszolút magyar gyorsasági bajnok állhatott a dobogó legfelső fokára. Autóversenyző diplomáját az olaszországi Henry Morrogh Autóversenyző Iskolában szerezte. 11 magyar bajnoki és egy Európa-bajnoki 3. helyezéssel büszkélkedhet.


Eredményei, sikerei követendő például szolgálnak a felnövekvő, tehetséges nemzedék számára.

Az egyesület sikereihez nagyban hozzájárul a kitűnő szerelői gárda, akik mérnöki precizitással végzik munkájukat. A rendkívüli és váratlan helyzetek megoldására a nap bármely szakában készen állnak. Több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött kifinomult érzékkel és a legnagyobb lelkiismeretességgel segítik a versenyzőket.

Az autós gyorsasági szakág egyre nagyobb figyelmet kap a médiától. A csapat kiemelkedő eredményei miatt a Szigetvári Racing Team az újságírók és riporterek kedvelt alanyává vált. Számos újságban találhatók cikkek: az Autósport és Formula Magazinban, a Nemzeti Sport lapjain, valamint számos TV-csatorna is megjelenítteti a csapatot autós műsoraiban.

 
Szponzoraink
milpress
 
amper99
 
gj
 
penzz
 
 
 
canadaoil
 
 
 
fercom
 
hankook-logo
 
gumis
 
sforg
 
deak
 
bci
 
lovas
 
gaftker
 

AIMG4147

Hungaroring, 2014.10.10-12.

IMG 4471

Slovakiaring, 2014.08.22-24.

SZRT Pannonia-Ring 2014 046

Pannóniaring, 2014.06.20-22.

speedlight szlo formula 29

Slovakiaring, 2014.05.08-11.

speedlightphoto bfr kupa 041

Hungaroring, 2014.04.24-27.

AIMG1699 resize

Hungaroring, 2013.04.25-28.